Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare "Regulamentul") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament se dorește crearea unui cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene care să nu mai necesite măsuri naționale de implementare.

Este responsabil pentru operarea paginii www.kreativshop.ro, în calitate de operator SC Kreativshop Hobby SRL, cu sediul în Loc. Paulesti, Str. Jokai Mor, nr.5, Jud. Satu Mare, având C.U.I RO35346792, înregistrat la ORC J30/855/2015, cont RO67 INGB 0000 9999 0661 8209 deschis la ING, prin reprezentant Gajdos Csilla, e-mail protectiadatelor@kreativshop.ro , telefon +4-0361-807.206.

Această pagină web se adresează exclusiv utilizatorilor cu vârsta peste 16 ani.

Sunt, date cu caracter personal în sensul Regulamentului orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

În principiu, sunt colectate și utilizate doar acele date cu caracter personal, care sunt necesare pentru a vă oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web și pentru analizarea și optimizarea acesteia și a proceselor ulterioare, în măsura în care acest lucru este permis de reglementările legale sau se realizează pe baza consimțământului dvs.

Vă asigurăm că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent, doar pentru îndeplinirea scopurilor explicite care v-au fost aduse la cunoștință, operatorul prelucrează datele într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

Regulamentul asigură protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor fizice și în special a dreptului acestora la protecția datelor cu caracter personal.

În ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, aveți dreptul de a solicita exercitarea oricărui din următoarele drepturi în vederea garantării protecției datelor dvs. cu caracter personal:

-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteți solicita să vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care are loc prelucrarea, destinatarii cărora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri;

-dreptul de a solicita rectificarea datelor: în situația în care există erori cu privire la datele care vă sunt prelucrate, aveți posibilitatea de a solicita corectarea sau completarea lor. Subscrisa vom comunica rectificarea fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate

-dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor: aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor în următoarele situații: dacă ați contestat exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificam exactitatea datelor; dacă prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; dacă subscrisa nu mai am nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; dacă v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor dvs.

-dreptul de a solicita ștergerea datelor: puteți solicita ștergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , dacă v-ați retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; dacă vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale.

-dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteți solicita transferul datelor dvs. către un alt operator dacă prelucrarea are la baza consimțământul dvs. și prelucrarea este una automată

-dreptul de a va opune prelucrării: aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct, inclusiv creării de profiluri, în acest caz datele dvs. vor fi șterse.

dreptul de a vă opune să faceți obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilare.

Toate aceste drepturi pot să fie exercitate printr-o cerere adresată la adresa de email  protectiadatelor@kreativshop.ro

În situația în care considerați ca v-au fost încălcate drepturile, aveți posibilitatea să vă adresați cu o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Prezenta informare a dvs. este limitată la pagina noastră web și nu este valabilă pentru paginile web ale operatorilor terți, care pot fi accesate prin intermediul acestei pagini web. Nu avem nicio influență asupra prelucrării datelor de către acești operatori terț și nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere în legătură cu aceste pagini web.

SC Kreativshop Hobby SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.KreativShop.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC Kreativshop Hobby SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.KreativShop.ro, precum si Politica de confidentialitatesi Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In conformitate cu dispozitiile regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, SC Kreativshop Hobby SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
  
SC Kreativshop Hobby SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.KreativShop.ro, prin completarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Regulamentului 2016/679/UE cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului 2016/679/UE, in calitate de persoana vizata, veti urmatoarele drepturi:
-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteti solicita să vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care are loc prelucrarea, destinatarii cărora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri;
-dreptul de a solicita rectificarea datelor: în situația în care exista erori cu privire la datele care va sunt prelucrate, aveți posibilitatea de a solicita corectarea lor; în cazul în care datele sunt incomplete, puteti solicita completarea lor. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate 
-dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor: aveți dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor în urmatoarele situații: daca ați contestat exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificam exactitatea datelor; daca prelucrarea este ilegală, iar dvs va opuneti ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; dacă operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; dacă v-ati opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor dvs
-dreptul de a solicita stergerea datelor: puteți solicita stergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , dacă v-ati retras consimtamantul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; dacă va opuneti prelucrarii și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale. 
-dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteți solicita transferul datelor dvs. către un alt operator dacă prelucrarea are la baza consimtamantul dvs și prelucrarea este una automata
-dreptul de a va opune prelucrarii: aveți dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs dacă ele privesc marketingul direct. Totodata, va puteti opune prelucrarii, cu excepția cazului în care operatorul demonstrează că are motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. 
-dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor. Dvs nu veti face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Kreativshop Hobby SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru in scris la urmatoarea adresa: SC Kreativshop Hobby SRL, str. Jokai Mor nr.5, loc. Paulesti, jud. Satu Mare sau prin email la adresa: protectiadatelor@kreativshop.ro

Definitii
date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Informaţii colectate
Colectarea datelor personale de catre KreativShop.ro se face prin trei modalitati: 
- direct de la utilizator: in momentul abonarii la serviciile oferite de SC Kreativshop Hobby SRL. Pentru a tine evidenta folosirii site-ului poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa etc.) 
- din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului KreativShop.ro, furnizati anumite informatii despre dumneavostra, cum ar fi adresa dumneavoastra IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei, SC Kreativshop Hobby SRL inregistrand aceste date. 
- prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati KreativShop.ro este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea peferintelor dumneavostra. 

Cookie-urile 
Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal. 
Dacă nu doriţi informaţii colectate prin utilizarea de Cookies, există în multe browsere un procedeu simplu care vă permite să respingeţi sau să acceptaţi caracteristicile/funcţiile Cookies. Dar vă rugăm să reţineţi că Cookies ar putea fi necesare pentru a vă putea furniza anumite facilităţi ale serviciilor noastre online.
KreativShop.ro nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a va identifica pe dumneavoastra. 

SC Kreativshop Hobby SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.KreativShop.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
- Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
- Pentru transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
- Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului. 
- Asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra
- Facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
- Efectuarii platii on-line;
- Asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
- Inregistrarii dumneavoastra ca membru in programul de fidelizare KreativShop.ro;

SC Kreativshop Hobby SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ului KreativShop.ro, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. 
SC Kreativshop Hobby SRL poate folosi in cadrul KreativShop.ro cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- Pentru a imbunatati securitatea accesului.
- Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.      

În plus faţă de informaţiile personale sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informaţii anonime care ne ajuta să întelegem mai bine cum este folosit site-ul şi cum putem să ne îmbunătaţim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezumă la, adresa de IP a computerului cu care accesaţi site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit şi timpul petrecut în site.

Atunci când vizitaţi situl este posibil ca date despre dvs. să fie colectate şi de părţi terţe ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului şi sisteme de publicitate online.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
SC Kreativshop Hobby SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
- realizarii de rapoarte / analize;
- realizarii de informari in scopuri proprii;
- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de SC Kreativshop Hobby SRL

Realizare unei comenzi

În momentul completării și finalizării formularului de comandă vă solicităm și colectăm de la dvs. numele, prenumele, adresa de contact, adresa de livrare, nr. de telefon și adresa de email, IP.

Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare în scop contractual, pentru a-ți putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicată, a ne executa obligațiile de garanție asociate produselor, sau, după caz, a face un retur de produse. Temeiul prelucrării îl reprezintă obligația contractuală dintre părți astfel cum a fost ea stabilită prin Termeni și Condiții. În măsura în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. SC Kreativshop Hobby SRL nu va putea onora și livra comenzile dvs.

Totodată datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare pentru a completa și livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele dvs. de plată online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de către SC Kreativshop Hobby SRL, ci doar de furnizorul serviciului de plată electronică sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care îl folosești pentru plata online. Singurele date privind plata efectuată pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data inițierii și finalizării tranzacției precum și situația plății. În temeiul obligației legale datele dvs. cu caracter personal necesare întocmirii documentelor de plată vor fi furnizate partenerilor noștri contractuali care ne furnizează serviciile IT și vor fi folosite în vederea depunerii declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate pe întreaga durată a raportului contractual precum și pe un termen de 3 ani de la data plasării ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescripție.
Pentru a ne putea executa la timp și conform obligațiile asumate, datele dvs. cu caracter personal for fi divulgate partenerilor noștri contractuali de încredere, selectați în mod atent:

  • furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe situat în România;

  • furnizorul serviciilor de contabilitate

  • furnizorul serviciilor de comunicări și transmiteri corespondență pe e-mail

  • curieri cu care avem încheiat un raport contractual;

  • procesatorii serviciului de plăți online

Fac parte dintre partenerii noștri contractuali:

GLS General Logistics Systems Romania SRL - curierat
- ING Bank - procesator plati on-line
Key-Systems GmbH - hosting
Retargeting Biz SRL - marketing
- Zooku Solutions SRL - email marketing
Facebook Ireland Limited - remarketing

Datele dvs. prelucrate la momentul creării contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri și nu vor face obiectul unul transfer către o țară terță sau o organizație internațională.
SC Kreativshop Hobby SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

- realizării de rapoarte / analize;
- realizării de informări in scopuri proprii;
- publicării, promovării, ofertării serviciilor oferite de SC Kreativshop Hobby SRL

Protejarea informatiilor confidentiale 
Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale.
SC Kreativshop Hobby SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Serverul pe care Site-ul KreativShop.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. 

Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC Kreativshop Hobby SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC Kreativshop Hobby SRL.

Legaturi externe
KreativShop.ro contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului SC Kreativshop Hobby SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de SC Kreativshop Hobby SRL. Înainte de a face cunoscute informaţiile dvs. personale pe orice alte situri vă sfătuim să parcurgeţi termenii şi condiţiile utilizării acelor situri precum şi specificaţiile lor de securitate.

Contact - Probleme sau întrebări
Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveţi probleme sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi.

SC Kreativshop Hobby SRL
CUI: RO35346792
Nr.ord.Reg.Com: J30/855/2015
str. Jokai Mor nr.5, loc. Paulesti, jud. Satu Mare
ING Bank suc. Satu Mare
RO67 INGB 0000 9999 0661 8209
Tel: 0757-853.407  |  0361-807.206
(L-V: 09:00-17:00)

suport@kreativshop.ro

Urmariti-ne pe Facebook